Evenemang vi har haft

 

I MALMÖ OCH ARLÖV

Här presenterar trevliga speciella evenemang som vi anordnar utöver de andra, som Du läst om. Då kommer Du till oss, väl? Du som vill vara Dig själv och som känner att Du vi vara bland goda människor. Kolla alltid också vår Facebook för resp. ort Malmö och Burlöv med länkar som Du finner i sidkolumnen till vänster.

 

SOMMARENS UTFLYKTER MED VERDANDI

På utflyktsdagarna har vi STÄNGT på Nobelvägen i Malmö samt i Arlöv.

Onsdagen 1.7.  Vi åker till Hörby marknad

Onsdagen 8.7.  Vi besöker Svarte som ligger vackert vid havet. Just utanför Ystad. Vi samlas gärna senast klockan 10.00 på perongen Triangeln på den del som ligger vid Johanneskyrkan. Pågatåget går därifrån klockan 10.11 och vi räknar med att vara framme i Svarte kring klockan 12. Sedan har vi en härlig dag tillsammans med eller utan bad. Hoppas vi blir många!

 

Tisdagen 14.7. Då bär färden till Sven-Erik i Perstorp med så natursköna omgivningar. Vid vackert väder är vi på någon trevlig plats eller går en promenad alltefter hälsostatus. Ösrengnar det så har vi det mysigt inomhos hos Sven-Erik i hans penthouse lägenhet. Tåget går 10.22 från tågstation Triangeln, Johanneskyrkan och vi samlas på perongen gärna 10 minuter innan. Stimulerande byte av tåg i Hässleholm med avgång 11.31 med tåg till Perstorp (tåget mot Helsingborg) och vi är framme ca 11.50.  Sven-Erik möter upp när vi är framme. Bra eller dåligt väder är av underordnad betydelse för vi ska ha trevligt oavsett!

OBS! ÄNDRINGAR I SOMMARUTFLYKTER

TISDAGEN 21 JULI har vi mys och fika tillsammans i Sibbarp.
Vi bjuder på kaffe men annars så tar var och en med sitt eget fika.
Buss 34 avgår från Södervärn, hållplats 8 klockan 10.37 och vi samlas där i god tid gärna senast 10.30 vid Pressbyrån.

TISDAGEN 28 JULI ska vi tillbringa hos Susanne i familjens sommarstuga i Almåsa.
Buss nummer 1 avgår från Södervärn till Jägersro klockan 10.56 Vi träffas på hållplatsen några minuter innan. Vid Jägersro byter vi buss till nummer 55, som går ända fram till stugan och Susanne möter oss vid framkomsten. Susanne bjuder på god sallad, fika och kaffe.

TISDAGEN 4 AUGUSTI till Mölle (Kivik slopas pga mycket lång restid, 5 timmar). Tåg avgår från Triangeln till Helsingborg 09.38. Vi samlas 09.30 på perongen Triangeln/Johanneskyrkan. I Helsingborg byte till buss 220, som går till Mölle via Höganäs.

TISDAGEN 11 AUGUSTI som planerat till Botaniska trädgården i Lund. Vi som deltar samlas på vår lokal på Nobelvägen 17 i god tid före klockan 12 för enkel salladslunch. Sedan avfärd med buss eller tåg till Lund.
Denna botaniska trädgård är en fröjd att se och så kärleksfullt välordnad med namn på alla blommor, träd och nyttoväxter.

Övriga ev.och det som vi radan har haft:

Måndagar klockan 18.00 i ABF:s lokaler  i Arlöv, se nedan:  

Trivselkvällar Måndagar på ABF Dalbyvägen, Arlöv 
på ABF med sång, musik,
frågesport, god fika och Jan som gästar oss.
Bästa hälsningar Gun Rosander / Gun Larshag

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördagen 6 Juni. Sveriges Nationaldag. Kom till Nobelvägen 17, Malmö café 13.00 - 16.00

 

Tisdagen 16 Juni 13.00 - 15.00. Midsommarlunch på Verdandi i Arlöv. Pris 30 kronor för allt och traditionell midsommarmat, sill, potatis, jordgubbar och vispgrädde (reservation för annat om tillgången av jordgubbar är dålig) samt kaffe och kaka. Betalas i förskott.

Nedanstående föreläsning har tyvärr inställts pga sjukdom men vi hoppas inför hösten att komma igång med Matz Jörgensens så uppskattade föreläsningsserier.

 

          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                            

Är Ni en hel grupp så kontakta oss gärna i god tid  sven-erik.leffler@verdandi.se  eller 0735-02 13 18.
Och förstås om Ni har frågor.

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)