Khmer/thaimassage för Dig

 

 hander-1.jpgsaray-massage.jpghander-2.jpg

 

 

 

 

 

Traditionell Thai / Khmer massage i Din tjänst på Verdandi

 

 

 

Hej!

 

Mitt namn är Saray Beng och jag är en ung man på 27 år från Kambodja.

 

Jag är verksam på Verdandi, Nobelvägen 17 i Malmö och erbjuder Dig som är medlem i Verdandi kostnadsfri massage på måndagar i våra lokaler. Varför inte redan nu bli medlem för endast 125 kronor per år eller 175 kronor för familj.

 

 

 

I mitt hemland har jag sedan tidig ålder arbetat på risfälten i min provins Svay Rieng. Jag kommer från en mycket fattig men kärleksfull familj med starka band. Vid 18 års ålder flyttade jag till huvudstaden Phnom Penh för att försöka utöka inkomsten till min familj.

 

I Phnom Penh har jag tagit vara på varje tillfälle till arbeten och jag har arbetat som

 

byggnadsarbetare och inom klädestillverkning såväl som vid doktorsmottagning men tagit varje tillfälle i akt att under de senaste 7 åren fördjupa mig i traditionell Khmer/Thai Massage, som har tusenåriga anor. Senaste fortbildningen hade jag i Siem Reap sommaren 2011 i en kurs i speciell teknik för oljemassage.

 

 

 

Massage kan ske med eller utan olja. Med olja inriktas massagen på knådning av muskelgrupper. Den olja som jag använder är 100% naturlig ur växtriket och välgörande för huden. Utan olja fokuseras massagen mer på stretching och akupressur.

 

Du kan själv välja. Du kan också välja om Du vill ha massage hela kroppen (vilket är vanligast) eller enbart vissa partier som rygg, nacke och fötter.

 

 

 

Blodcirkulationen förbättras påtagbart.

 

Kroppsrörelserna blir mjuka och smidiga.

 

Lindring av smärta sker i nervklämmor och muskler.

 

Det psykiska välbefinnandet påverkas normalt mycket positivt.

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)